WELKOM

In Dahlia Park

Aan de rand van Winkel is het straks echt landelijk wonen. Een nieuwbouwwijk op de gronden gelegen tussen de Trambaan, Dorpsstraat en Nieuwe Niedorperweg, die zijn naam ontleent aan de kleurrijke bloemen die de omgeving sieren. Gelegen te midden van het pittoreske Winkel en Nieuwe Niedorp biedt Dahlia Park een unieke gelegenheid om te wonen in een omgeving waar rust, ruimte en natuur hand in hand gaan. In de eerste fase heeft u keuze uit 12 fraaie tweekappers, 15 appartementen en 2 blokjes met ieder 5 rijwoningen. Dahlia Park biedt het allemaal.


START VERKOOP FASE 2A WOENSDAG 3 JULI 2024
TUSSEN 17.00 EN 19.30 UUR

CAFÉ BEENTJES, DORPSSTRAAT 88 IN WINKEL

 

Niet zomaar een woonwijk

Wonen, leven, beleven

De nieuwe wijk Dahlia Park bestaat uit circa 200 woningen in verschillende categorieën. In de eerste fase heeft u de keuze uit 12 fraaie tweekappers, 15  appartementen en 2 blokjes met ieder 5 rijwoningen. Het plan biedt ruime keuze voor verschillende doelgroepen. Elke woning is net weer even anders, maar wat ze gemeen hebben is hun moderne vormgeving, complete en hoogwaardige afwerking, duurzaamheid en energiezuinigheid. Heel belangrijk natuurlijk: uw woning wordt niet aangesloten op aardgas. Een warmtepomp en eventueel zonnepanelen zorgen voor warmte, warm water, eventueel koeling en elektriciteit. Licht, ruimte en luxe zijn de kernwoorden voor een woning die helemaal bij u past.

Over Winkel

Een landelijk dorp in het hart van Noord-Holland

Winkel, een landelijk dorp in het hart van Noord-Holland, vormt het decor voor de nieuwe wijk. Met haar historische charme en een hechte gemeenschap, biedt Winkel een rustige leefomgeving die de drukte van alledag doet vergeten en uitnodigt tot ontspanning. Met lokale winkels, scholen en een overvloed aan groen, is Winkel de ideale plek om te genieten van het beste van het plattelandsleven zonder in te leveren op moderne gemakken. Het mooie dorp is gelegen in de gemeente Hollands Kroon en vormt samen met Nieuwe Niedorp een dubbelkern met in totaal ruim 6.500 inwoners. Het dorp is goed bereikbaar en heeft alle  belangrijke voorzieningen op loop- of fietsafstand.

Woningtypes

Voordelen

van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt vele voordelen. Denk hierbij aan onder andere:

Geen Kosten Koper
De kosten van de overdracht (kadaster- en notariskosten) zijn in de verkoopprijs inbegrepen. Daardoor is een nieuwbouwwoning vrij op naam (V.O.N.). Dat scheelt 5-8% van de koopsom ten opzichte van een bestaande woning.

Onderhoudsvriendelijk
De eerste jaren hoeft u zich geen zorgen te maken over bijkomende onderhoudskosten. Dit draagt bij aan een stuk extra financiële zekerheid. 

Energiezuinig
De woningen zijn voorzien van de laatste technologische hoogstandjes op het gebied van duurzaamheid en energieverbruik. En dat betekent ook een lagere energierekening.

Meerwerkmogelijkheden
Uw nieuwbouwwoning biedt een scala aan meerwerkmogelijkheden. Bij de oplevering is uw woning al helemaal aan uw wensen aangepast en dus helemaal op maat!

Financiering
In de huidige markt zijn veel banken en andere hypotheekverstrekkers voorzichtig met het verstrekken van een lening. Omdat zij weten dat nieuwbouw sneller in waarde stijgt ten opzichte van bestaande bouw, is het vaak eenvoudiger om een goede hypotheek tegen een lage rente te krijgen.

Een gezonde woning
We zijn ons bewust van het belang van een gezond leven. We worden ouder en willen graag gezond ouder worden. Denk aan gefilterde lucht, veel licht en triple glas in de woning.

Ontwikkeling fase 1
Afgerond
Start verkoop fase 1
21 december 2023
Toewijzing fase 1
9 januari 2024
Start bouw fase 1
Verwacht Q3 2024
Oplevering fase 1
Voorjaar 2026

Financiering

Uw woning financieren? Zo doet u dat.

Wilt u zeker weten dat u straks een woning in Dahlia Park kunt financieren? Vraag voordat u zich inschrijft naar een gratis financiële check bij De Rabobank of De Hypotheker. Met deze verklaring weet u zeker of u de woning van uw voorkeur straks ook echt kunt betalen. De financiële check is een document dat u moet uploaden bij uw inschrijving. Wij verplichten u niet om een hypotheek of een financiële check bij bovenstaande adviseurs af te sluiten. De hypotheekadviseurs zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om u te begeleiden bij het verschaffen van inzicht in uw financiele haalbaarheid. Natuurlijk bent u vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen. 

Rabobank: nieuwbouw@rabobank.nl   
                     


Hypotheker: heerhugowaard1196@hypotheker.nl


Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken, omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking aangegaan. Klik hier voor meer informatie over de aankoop van een nieuwbouwwoning.

Het laatste nieuws

13 juni 2024

Start verkoop fase 2A!

27 mei 2024

Pumptrackbaan feestelijk geopend