Interview Mark en Daniëlle, kopers tweekapper

Wij zijn Daniëlle en Mark en na enkele omzwervingen zijn we in 2022 samen met onze huisdieren in een nieuwbouwwoning in Tuitjenhorn terecht gekomen. We wonen hier met veel plezier. Echter toen we hier eenmaal woonden, kwamen we erachter dat we tekort leefruimte hebben. Dat deed ons besluiten om uit te kijken naar een andere woning. Het liefst in dezelfde omgeving omdat we hier prettig wonen en allebei in de buurt werken. Via internet kwamen we nieuwbouwproject Dahlia Park in Winkel tegen. Dit project naast het park sprak ons direct aan. Onze keuze is gevallen op 2-onder-1 kapwoning Genova; een woning aan het water met garage, een zolder en vrij uitzicht. Deze woning voldoet volledig aan onze wensen.

We waren nooit bezig met de voordelen van een nieuwbouwwoning ten opzichte van een bestaand huis. Toch, nu we in nieuwbouw wonen, zijn we enthousiast. Het is heerlijk, zeker als je de eerste eigenaar bent. Het huis kun je geheel naar eigen wens inrichten en de komende 10 à 20 jaar hebben we geen omkijken naar (groot) onderhoud van de woning omdat deze duurzaam is gebouwd.  

In Dahlia Park verwachten we rust en comfort. Alle faciliteiten zijn dicht in de buurt. Daarnaast hopen we met de inwoners van de wijk een leuke, vriendelijke en ontspannende band op te bouwen. Dagelijks een koppie doen hoeft niet, maar goede buren hebben, is toch wel erg fijn. Als fase 2 en 3 ook gerealiseerd worden, heeft Winkel er een mooie woonwijk bij; veel groen, waterrijk en ruim opgezet.

Wij kijken enorm uit naar de dag dat we de sleutel van ons nieuwe huis in ontvangst mogen nemen, maar nu eerst nog even genieten van de opbouw. Natuurlijk gaan we de komende tijd af en toe langs om te kijken hoe ver het project is gevorderd. 

Als wij mensen vertellen over Dahlia Park in Winkel merken we dat dit over het algemeen niet bekend is. Wellicht helpt ons enthousiaste verhaal om meer mensen te bereiken.

Daniëlle van Tienderen en Mark van Voorst